Kijk naar Kbuurt TV: nieuws over uw eigen buurt!

In de nieuwste aflevering: Onrust door haatzaaiers, Dionne Hafiez over CAD, Tips over corona en meer! Control, Alt, Delete: in dit item gaan we mee met Dionne Hafiez van Control, Alt, Delete. Sinds een tijdje is de organisatie in de K buurt geland en onze reporter Nigel gaat daarom met haar in gesprek. Ook hebben zij het over etnisch profileren. Apotheek Ananse: In deze tijden van Corona is er veel veranderd voor bewoners, ook in de K buurt. Daarom gaan wij in gesprek met twee deskundigen zij spreken over wat zij in de buurt aantreffen aan klachten en bieden advies. (tekst loopt door na het beeld)

http://https://www.youtube.com/watch?v=Mvbjgu2sTJk

Medisch Centrum fysiotherapeut Wim Leusink is al jaren actief in de K buurt. Hij ziet de invloed van Corona om zich heen en biedt wat tips voor de kijker. Demonstratie tegen haat K-BUURT IN AMSTERDAM PIKT DIE HAAT-SHYT NIET MEER… De multiculturele samenleving staat op en laat van zich horen. Dit gaat niet over links of over rechts maar over liefde tegen haat. Over een buurt die samen tegen onruststokers van buiten opstaat. ”Blij met Moskee in onze straat”. Want een aanval op een is een aanval op ons allen.

Fietspomp in de K -buurt: 1104 heeft nu een OPENBARE FIETSPOMP,  GRATIS voor iedereen te gebruiken. Deze is te vinden bij het eerste fietsnietje bij de uitgang van metrostation Kraaiennest. Dit project is onderdeel van ons #ontwikkeljebuurt traject, samen met de gemeente Amsterdam.
Dakhuis fort Kraaiennest: Het huisje in de speeltuin van Fort Kraaiennest krijgt een opknapbeurt als onderdeel van ons #Ontwikkeljebuurt traject samen met de gemeente. Onze reporter Nigel ging even een kijkje nemen. Contact redactie: 1104tvchannel@gmail.com Facebook: Hart voor de K buurt Voor meer informatie over de activiteiten in de K buurt: www.1104enzo.nl

Foto: Nigel (links), Dionne (rechts) Kbuurt TV S2E5: KbuurtTV S2E5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *