Kantershof door prikploeg weer Paasbest

Soms dacht je toch een paasei te hebben gevonden, maar dan bleek het geglinster in de struiken helaas een vergeten zakje chips. Tientallen buurtbewoners hadden zich aangemeld om ervoor te zorgen dat de hele wijk Kantershof er weer paasbest uitzag. Gewapend met prikstokken en vuilniszakken gingen ze op zaterdagmiddag 3 april de hofjes in en de fietspaden langs. Na de laatste instructies van Rob Albers maakte iedereen een stukje van de buurt zwerfafvalvrij: heel wat vuilniszakken vol.

Voortaan is het iedere eerste zaterdag van de maand prikdag, de volgende is dus op 1 mei, om 14 uur verzamelen bij de fietsrotonde aan de Kantershofstraat. Niet iedereen kwam er (door rozenstruiken) zonder kleerscheuren vanaf. Een gemotiveerde prikster met artrose nam in plaats van de prikker een beter hanteerbare BBQ-tang. En René (op de foto met Marion) doet altijd al een keer per week een opruimrondje. Nu de lente nog echt moet gaan ontluiken, was het trouwens handig het struweel op te ruimen: beter zicht zonder veel groen.

Opgeruimd-Kantershof-flyer

Meedoen? Appgroep Opgeruimd Kantershof, melden bij de beheerder via de app: 06 28205513.

Eén reactie op “Kantershof door prikploeg weer Paasbest”

  1. Amsterdam zuidoost schoon, dat is heel gewoon. Zwerfvuil weg ermee, jullie zijn ok!
    Hartstikke bedankt aan ieder die heeft geholpen het zwerfvuil op te ruimen. Het zal weer mooi wandelen en fietsen en spelen zijn in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *