Internationale Vrouwendag ook in de GK-buurt

Op dinsdag 8 maart is het internationale Vrouwendag. Ook in de GKbuurt wordt dit op diverse plekken gevierd, zoals in jeugdcentrum The Bright Side, Simud en in NoLimit.

Programma van 16.00 uur tot 19.00 uur bij jeugdcentrum The Bright Side, Kruitberg 16, voor meiden 12-18 jaar:

Bij Swazoom Welzijn wordt er door het meidenwerk een event georganiseerd. Bij dit event sluit ook Elance Academy aan. Er zijn vier jongerenwerkers die een filmpje hebben gemaakt om meisjes/vrouwen te steunen. Deze worden getoond op de socials. Tussentijds zal er muziek gedraaid worden en krijgen de bezoekers een hapje en drankje. De workshops worden aangeboden door verschillende vrouwelijke ondernemers die met de meiden Afrikaanse sieraden, zelfgemaakte lipgloss en/of een speciaal kruidenpakketje voor vrouwen zullen maken. De jongemannen zijn ook welkom en kunnen natuurlijk iets maken voor hun vriendin, moeder of een andere speciale vrouw in hun leven.

Het thema dit jaar is solidariteit – de kracht van verandering!

Vanuit het meidenwerk, jongerenwerk en veldwerk willen we laten zien dat wij solidair zijn met alle vrouwen. Het accent ligt dan ook, onder andere op de invloed van mannen op de emancipatie van vrouwen en dat ook zij, hard nodig zijn om verandering teweeg te brengen.

Programma Simud (Kormelinkweg 1) is van 16.30-21.30 uur: zie hieronder het programma:

Het programma in NoLimit (Geldershoofd 80) is van 17.00-21.30 uur:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *