Hoe wordt het Brasapark ingericht? Hoor het 19 april in de Bonte Kraai

Het is alweer een jaar geleden dat het groen in het Brasapark is aangelegd en het nieuwe seizoen komt eraan. Daarom is het hoog tijd voor een informatiebijeenkomst over de verdere ontwikkeling van het Brasapark. Wil je meer weten over de inrichting van het Brasapark? Kom woensdag 19 april langs in Buurthuis Bonte Kraai.

De parkmakers vertellen je graag alles over de nieuwste ontwikkelingen van het park. Ook beantwoorden ze vragen. Praat mee over het park met een kopje koffie of thee.

Locatie: Buurthuis Bonte Kraai

Adres: Kraaiennest 68, 1104 CD Amsterdam

Tijd: 19.00 uur – 21.00 uur

Dit jaar werken we verder aan de inrichting van het Brasapark
Komend seizoen groeien de bomen en beplanting verder. Zo wordt het park nog groener dan het afgelopen jaar al was. We werken hard aan verschillende sportplekken, paden door het groen, kunst in het park en het versterken van de ecologie. In het voorjaar wordt de speeltuin opgeleverd. Samen zullen we de opening feestelijk vieren.

Tijdens de bijeenkomst vertellen we je meer over de ontwikkelingen. Ook houden we je komend jaar op de hoogte van de ontwikkelingen via onder andere nieuwsbrieven. Projectteam Parkmakers Brasapark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *