Hemelsbreed Café opent in november in winkelcentrum De Kameleon

Hemelsbreed Café opent over enkele maanden in winkelcentrum De Kameleon een ruim café met veel sfeer en mogelijkheden voor verbinding en inspiratie in de buurt.  De sociaal-christelijke organisatie is ‘blij en dankbaar voor deze kans’. De zaak komt aan de Karspeldreef, naast de bakker.  Het café is een welkome aanvulling op het schaarse aanbod aan prettige horeca in de buurt.

Op de website staat: ‘Na lang zoeken in Bijlmer Oost is er een nieuwe ruimte locatie op ons pad gekomen. In de loop van november 2023 hopen we te verhuizen naar de passage in winkelcentrum De Kameleon. Tussen de winkels en met zoveel meer ruimte voor onze plannen!

Op dit moment start de verbouwing, dus houdt onze website in de gaten!

We houden we van heerlijke en eerlijke koffie, lekkere thee en oprechte aandacht. Hemelsbreed Café wil uitgroeien tot de plek waar koffie met liefde mensen en buurten mooier maakt. Dit kleine café (in Grubbehoeve 48) is een initiatief van Hemelsbreed, een community rond geloven, leven en liefhebben. Als sociale onderneming vanuit Stichting Lieve Bijlmer willen we uitgroeien tot een kloppend hart in de buurt.  Onze prijzen zijn daarom een richtlijn: je betaalt als gift. We zijn non-profit en alles komt ten goede aan dit initiatief in hartje Bijlmer.

Net zoals op de huidige locatie kun je hier een warme sfeer verwachten met de kleuren van de Bijlmer en heerlijke koffie en meer!’

Zondag/Maandag GESLOTEN
Dinsdag
09:30 – 17:00
Woensdag
09:30 – 17:00
Donderdag
09:30 – 17:00
vrijdag
09:30 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 16:00

Eén reactie op “Hemelsbreed Café opent in november in winkelcentrum De Kameleon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *