Ga meespelen met de Bijlmer Fanfare!

Wie kent ze niet: de aanstekelijke blazers en percussionisten van de Bijlmer Fanfare? Het orkest vrolijkt menige activiteit in Zuidoost op. Wil je meespelen? Dat kan, want er is ruimte voor nieuwe muzikanten. Neem contact op met fanfareleiders: Vincent Henar 06-2199 4913 of Jos Zandvliet: 06 3304 2989.

De Bijlmer Fanfare is een straatorkest met muzikanten uit Amsterdam Zuidoost en is opgericht door Jos Zandvliet (stichting ACCU) en Vincent Henar (FraFra Sound) in 2019.  Het is een nieuwe lokale multiculturele fanfare in stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost en spelen graag op zoveel mogelijk verschillende  plekken en gelegenheden in de openbare ruimte.
Zodat mensen zomaar worden verrast door vrolijke muziek, daarvan genieten en in beweging komen. Door de Bijlmerfanfare komen mensen met verschillende culturele achtergronden, verschillende leeftijden en opleidingsniveau samen om te genieten van muziek uit alle windstreken.

Repetities
Repetities op dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in het Jongerencentrum onder metrostation Kraaiennest. Meer info hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *