Fotopanelen fleuren Kelbergen op

Afgelopen week zijn op de grauwe betonnen muren van de carports in Kelbergen fotopanelen geplaatst. De panelen geven een beeld van de wijk in het heden en verleden. Er zijn ook fotopanelen van activiteiten en de natuur in Kelbergen. Op de website staat meer hierover. Zie www.kelbergen-bbk.nl bij mededelingen.

Sinds 2009 stelt woningcorporatie Eigen Haard € 50.000,- beschikbaar voor ideeën van bewoners(commissies ) die bijdragen aan de kwaliteit en het uiterlijk van gebouwen van Eigen Haard en de directe omgeving ervan.
Het idee van Kelbergen voor 2018 om fotopanelen op de muren van de carports te plaatsen waardoor Kelbergen een fleuriger aanzicht krijgt was een van de winnende ideeën.

Via bewonersbrieven zijn bewoners opgeroepen foto’s in te sturen. Er waren foto’s van Kelbergen uit het verleden en in het heden; foto’s van de gehouden voetbaltoernooien, foto’s van
een burendag, van een vrijwilligersdag georganiseerd door Eigen haard, foto’s van de natuur in Kelbergen, foto’s van activiteiten met bewoners en foto’s van de werkzaamheden in Kelbergen door Rijkswaterstaat. Ook zijn er oude foto’s van de wijk die door Stadsarchief beschikbaar zijn gesteld. Aan de hand van de inzendingen is met een aantal bewoners een keuze
gemaakt.

Anti-graffiti
De fotopanelen zijn afgedrukt door Fotogeschenk. Wij hebben voor Fotogeschenk gekozen omdat dit bedrijf de fotopanelen kon leveren incl. een anti-graffiti laag. De fotopanelen zijn bevestigd door Zone 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *