Financiële mogelijkheden voor mantelzorgers in Zuidoost

Gratis bijeenkomst: financiële mogelijkheden voor mantelzorgers in Amsterdam Zuidoost. Zorgt u langdurig voor een ziek familielid of een naaste met een beperking? Dan is de kans groot dat u extra kosten maakt voor de zorg die u geeft. Denk aan autokosten, parkeergeld, kosten voor het doen van de was. Misschien bent u minder gaan werken. Als mantelzorger kunt u aanspraak maken op een aantal vergoedingen of regelingen.

Op donderdag 6 mei kunnen mantelzorgers en belangstellenden uit Zuidoost gratis meedoen met de online bijeenkomst ‘Financiële mogelijkheden voor mantelzorgers’. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Markant, centrum voor mantelzorg en mogelijk gemaakt door stadsdeel Zuidoost. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 mei van 13:30 tot 15:30 uur via Zoom.

Aanmelden kan via Markant: Bel of 020 886 88 00 of mail naar info@markant.org o.v.v. Financiële mogelijkheden 6 mei 2021, uw naam, adres en telefoonnummer. Deelname is gratis.

Wat heeft u nodig om mee te doen?
U heeft een computer, laptop of smartphone nodig. Na aanmelding ontvangt u een instructie voor het downloaden van Zoom en een link voor deelname. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u telefonisch.

Kijk op onze website voor meer informatie of op Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *