Festival aan Gaasperplas gecancelled

Op de valreep gaat het Guilty Pleasure Festival aan de Gaasperplas dit weekeinde niet door. Dit komt door de aangescherpte maatregelen van het kabinet van afgelopen vrijdag die op zaterdag al ingingen. Een domper voor de organisatie en de bezoekers. Minder erg voor de omwonenden. Op de website staat te lezen: ‘Dat de persconferentie na 1,5 jaar opgekropte knaldrang de teleurstelling van de eeuw meebracht, dat mag duidelijk zijn. Met de huidige maatregelen is het onmogelijk Guilty Pleasure Festival 2021 doorgang te laten vinden dit weekend. En dat voelt na laaang wachten, keihard knokken en een maand met veel passie en liefde ons kindje plannen en opbouwen, onbeschrijfelijk pijnlijk.

Natuurlijk beloven we dat we van Guilty Pleasure Festival 2022 echt-echt-echt-echt de meest legendarische, epische, magische, schaamteloze, paradijselijke, schurende, soppende, hete editie ever-ooit maken.

Geef ons even de tijd om orde op zaken te stellen op de achtergrond. Jullie ontvangen z.s.m. meer informatie over o.a. jullie tickets.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *