Evaluatie flatcoaches Ktorens: liefst het hele jaar door

Op dinsdag 31 mei werd de evaluatie bijeenkomst gehouden met Lieven De Key over het flatcoaches project waarmee Hart voor de Kbuurt in periode december 2021 tot maart 2022 door de 4 Torensflats voor extra ogen en oren zorgde. Stadsdeel en enkele leden van diverse bewonerscommissies van de Torenflats waren ook aanwezig.

 

Dit was het tweede jaar van de flatcoaches, nadat het eerste jaar een experiment was in 2 van de 4 flats flats . Dit jaar werd er in alle 4 de torenflats gelopen op onregelmatige tijden in de periode van de donkere dagen. 

 

Ook werd dit jaar gebruik gemaakt van een app waarmee zaken die in de flats kapot waren, gemeld en daarmee sneller gerepareerd konden worden. https://youtu.be/rNQsOHApTx8 geeft een induk van hoeveel zaken er verbeterd hebben kunnen worden

De evaluatie gaf het succes van dit jaar aan en Lieven De Key en de bewoners zijn blij met de aanwezigheid van de flatcoaches. Vanuit de Key en vanuit de bewoners werd de wens uitgesproken om het hele jaar door flatcoaches beschikbaar te hebben. Dat  zal verder worden onderzocht en is mede afhankelijk of ook de gemeente dit programma gaat ondersteunen.

 

evaluatie: https://docs.google.com/document/d/1c5sL4JM7nU6TRogPcdd3WHGigw1R0jKAtlEN2GzPmeE/edit?usp=sharing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *