Eten bij RestoVanHarte…in de tuin

Resto van Harte opent zijn deuren weer bij Grubbehoeve. Omdat het Bijlmermuseum en vooral het terras voldoende ruimte hebben, begint Jaco en zijn team graag weer met de gezamenlijke maaltijden. Bij mooi weer zal er ook op het terras (de tuin) geserveerd worden, al zitten gasten verder uit elkaar dan vorig jaar. Je wordt ontvangen door een gastvrouw/gastheer die aan zal geven hoe we veilig samen kunnen eten.

Reserveren was al gebruikelijk. Je kunt je aanmelden via www.restovanharte.nl of bel dan de reserveringslijn: 0900 900 3030, maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.  VANAF 3 JUNI, ELKE WOENSDAG, VANAF 17:30 UUR.

Om te voorkomen dat gasten elkaar onnodig hoeven te passeren is de ingang verplaatst naar de hofzijde, de achterkant van Grubbehoeve, bij het terras. Je wordt verwelkomd door een gastvrouw- of heer. Verder hanteren we de regels zoals die voor de horeca/ buurtcentra gelden en zorgen we ervoor dat iedereen deze kan naleven. Een mooie gelegenheid om te zien hoe de ruimte is opgeknapt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *