Buurthuis Bonte Kraai vanaf 23-11 beperkt open

Het kabinet heeft een versoepeling van de tijdelijke extra maatregelen aangekondigd en net als U hoopten de buurthuizen dat we weer terug konden naar de situatie van ruim twee weken geleden. Helaas is dat het niet helemaal het geval. De BuurtHuizen gaan maandag 23 november wel weer open, maar alleen voor geplande maatschappelijke activiteiten ter ondersteuning van kwetsbare personen en niet voor vrije inloop. Wat betekent dat voor u?

De algemene regels blijven van kracht dus met gezondheidsklachten komt u niet naar de BuurtHuizen en bij binnenkomst zet u een mondkapje op, desinfecteert u uw handen, schrijft u zich in op de lijst en houdt u 1,5 meter afstand. Tot slot laat u daar waar ramen open of op een kier staan voor een goede ventilatie open staan. (zie hiervoor de bijgesloten regels).

Veel van de maatschappelijke activiteiten ter ondersteuning van kwetsbare personen die twee weken geleden zijn stopgezet mogen weer opstarten waarbij u als aanbieder ervoor zorgt dat de deelnemers 5 minuten voor aanvang van de activiteit gezamenlijk binnenkomen en u een lijst met deelnemers overlegt aan de beheerder. Deze lijst is hier bijgesloten. 

Sportactiviteiten en ook vergaderingen en bijeenkomsten zijn voorlopig nog niet mogelijk. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen via de mail joost@pbazo.nl of telefoon 06 5515 7797.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *