K-Buurtbewoonster vanavond te zien in ”WomenMakeTheCity”

Onze K-buurtbewoonster Ria Braaf Frankel,  ook lid van het Kernteam van Hart voor de Kbuurt,  zal vanavond te zien zijn in de uitzending over ”WomenMakeTheCity”

Wat verandert er als je met een vrouwelijke blik naar de toekomst van de stad kijkt? WomenMakeTheCity zorgt voor de vrouwelijke blik op de Omgevingsvisie 2050, de visie op de fysieke leefomgeving van Amsterdam.

De uitzending wordt verzorgt door Pakhuis de Zwijger, aanvang 19:00 uur en is te zien via de link: https://dezwijger.nl/programma/zuidoost/?flush=true

Tijdens deze interactieve sessie wordt ingezoomd op ons stadsdeel Zuidoost, één van de stadsdelen waar in de komende 30 jaar veel gaat veranderen. Er wordt gesproken over waarden die voor elke Amsterdammer belangrijk zijn, zoals veiligheid, inclusiviteit en gelijkwaardigheid. Hiervoor wordt onder andere  de Just City Index gebruikt, een ontwerpmethode die de waarden van gebruikers voorop stelt.

Iedereen uit Zuidoost die zich identificeert als vrouw kan zich aanmelden voor de Zoom-breakout sessies via miriam@womenmakethecity.nl. Er is plek voor circa 30 mensen, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je ook wat informatie over de werkmethode en het programma. De zoom-link ontvang je voor aanvang per email. 

De moderator van het programma is Saskia Bosnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *