Bijlmer Box voor opgeruimde Maxim uit Kbuurt

Het was een super spontane actie van Michelle Hoetmer en Felicity uit de Kloekhorststraat en en Bijlmer blogger Rob Alberts. Even een goed moment om buurtbewoner Maxim eens in het zonnetje te zetten met een welverdiende Bijlmer Box van Marleen Creton (op de foto rechts).  In de Box zitten allerlei heerlijke en fijne spullen van lokale ondernemers. Maxim is een enthousiaste en energieke buurtbewoner uit de Kloekhorststraat die containeradoptant is van wel 3 containers, de straat soms aanveegt, papier en karton in papiercontainers stopt en regelmatig met een prikstok rondgaat.

Verder is hij druk in de binnentuin, met groente, fruit, bloemen en alle soorten beestjes. En dit naast zijn werk als boomverzorger….
Op de Facebookpagina (ook om te bestellen!) van Bijlmer Box staat: ‘Graag wil ik nog een speciale dank uitbrengen aan Michelle Hoetmer uit de K-buurt in Zuidoost. Michelle Hoetmer heeft een (dhl) pakketpunt aan huis, Kloekhorststraat 248, maar zet zich daarnaast geheel belangeloos in voor haar wijk. Zo bestelde zij enige tijd geleden alle edities van de Bijlmerbox om de producten en ondernemers in de box speciaal onder de aandacht te brengen.

Tevens heeft zij in de afgelopen periode honderden van onze flyers meegegeven aan bezoekers van het afhaalpunt, dit via goodiebags die zij jaarlijks op eigen initiatief uitdeelt. Lees hier meer over Michelle in een nog steeds heel actueel artikel van RTL4:
Hier een voorbeeld van hoe Maxim het aanpakt: VOOR en NA:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *