Bewoners Kortvoort gemaand tot actie ivm deadline 31 december

(English summary below)

Bewoners van de  zogenaamde ”Kleine Kbuurt” van Kortvoort wordt door extra actie gewezen op de deadline van 31 december om een enquête van de gemeente in te vullen over aardgasvrij wonen.

Eerder ontvingen bewoners daarover een brief van de gemeente. Omdat zo’n bericht van de gemeente nog wel eens  aan de aandacht wil ontsnappen, doet Hart voor de Kbuurt een extra communicatie om de deadline onder de aandacht van bewoners te brengen.

Bewoners wordt gevraagd de gemeente te laten weten hoe men over aardgasvrij wonen denkt. 

Dat kan via een online vragenlijst: ‘Monitor Verduurzaming Warmte’ (MoVe2030). 

Hoe kan iemand meedoen?

Ga naar www.move2030.nl en klik op de knop 

‘Ik doe mee aan MoVe2030’. Daarna wordt u gevraagd uw gemeente in te vullen (het is een landelijke enquete). Vul hier Amsterdam in. U krijgt dan de eerste vraag te zien.  Het invullen duurt 5 tot 8 minuten. 

De  vragenlijst is  tot en met 31 december a.s. in te vullen. De gegevens van de vragenlijst worden anoniem verzameld. 

Meer informatie

Voor meer informatie over aardgasvrij wonen of de vragenlijst kunt u kijken op www.amsterdam.nl/aardgasvrij en www.1104enzo.nl/kbuurtaardgasvrij 

De actie wordt gevoerd met een extra flyer in de brievenbussen van de bewoners die het betreft en met spandoeken in de openbare ruimte en berichten op buurt social media

ENGLISH SUMMARY:

REMINDER  / LAST CALL: You have until 31st December

Amsterdam wants a transition to make all houses free from natural gas. No more heating with gas. No more cooking on gas. How?

Amsterdam wants to know your opinion about how to do this transition. Please fill in the online questionare on www.move2030.nl  . It will only take about 5 – 8 minutes . Ask an acquaintance to help you if you don’t speak Dutch.

de flyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *