Bewoners K-buurt checken alle straatlampen in kader veiligheid

Het worden weer donkere dagen.  De K-buurt maakt zich klaar om een check naar kapotte straatlampen te doen. In de komende 2 weken wordt in alle delen van de K-buurt alle openbare verlichting gecheckt door bewoners.

In eerste instantie worden alle bij Hart voor de K-buurt aangesloten bewonerscommisies en actieve kernen van buurtje en flats gevraagd hun eigen buurtje te checken. Als iedereen zijn eigen stukje doet,  is in no-time de hele K-buurt gecheckt.

Verlichting is belangrijk in het kader van veiligheid, zeker nu de donkere dagen er weer aankomen.  Licht ‘s nachts helpt. Soms vallen lantaarnpalen uit. De K-buurt geeft deze maand extra aandacht aan veiligheid.

Wie zelf een kapotte straat lamp ziet, kan altijd een melding doen bij de gemeente via op www.amsterdam.nl/mor (de zogenaamde mora melding, melding openbare ruimte)

Wie ook een stukje K-buurt wil checken kan zich melden bij Jeet  06 18858963 van Hart voor de Kbuurt die contact heeft met alle flatcommissies en actieve kernen van buurtjes

En check terug op dit bericht, het kaartje bij dit bericht zal worden geupdate om de voortgang bij te houden en weer te geven.

Deze actie wordt mede gehouden in het kader van  oktober – maand van veiligheid, een maand waarin Hart voor de K-buurt een campagne houdt met en door  bewoners ‘Wat doe JIJ voor veiligheid’ meer info: www.1104enzo.nl/veiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *