B.OOST ‘informatiefestival’ informeert de buurt

Wilt u weten wat er allemaal te doen is in uw buurt en waar u informatie of hulp kunt krijgen? U hoort en ziet het op het B.OOST informatiefestival in Bijlmer Oost. U bent welkom op zaterdag 1 oktober tussen 11.00 en 18.00 uur op het marktterrein bij metrostation Kraaiennest.

30 kraampjes
U kunt bij 30 kraampjes heel veel informatie vinden over het aanbod in uw buurt. Er is informatie voor jong en oud, over sport en spel, over activiteiten, over energievragen, over het jongerencentrum en over de organisaties die in uw buurt actief zijn. Zoals vrijwilligersorganisatie Venzo. U kunt vrijwilliger worden of een cursus volgen.

En Buurtteam Amsterdam dat kan helpen bij vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid.

Bij Civic Amsterdam kunt u meedoen aan allerlei activiteiten. Zoals elkaar ontmoeten en bewegen. Ook geven ze u hulp als u een idee heeft voor uw buurt. En ze helpen bij het invullen van formulieren.

Bewoners vertelden aan de gebiedsmakelaars van Bijlmer Oost dat ze niet altijd weten waar ze met hun vraag terecht kunnen. En dat is jammer. Want er zijn in Bijlmer Oost veel activiteiten voor jong en oud. En er zijn ook veel organisaties die u kunnen helpen. Daarom organiseren deze organisaties het informatiefestival. Op 1 oktober laten zij u zien wat er te doen is in Bijlmer Oost en waar u uw vragen kunt stellen..

Stadsdeel Zuidoost, Venzo, Sportloket Zuidoost, GGD Amsterdam, Civic Amsterdam, Buurtteam Amsterdam, Funtrax en K-zonesports organiseren deze bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *