Actie lokale media Zuidoost voor Turkije en Syrië vanuit Radio mArt Egeldonk

Op woensdag 15 februari komen lokale media van Zuidoost samen met de Johan Cruijff ArenA en Zuidoost City in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Zij sluiten hiermee aan bij de landelijke radio- en televisieactie van Giro 555. Radio mArt, Omroep X, Zuidoost TV en de Jonge Reporters verzorgen tussen 13.00 uur en 17.00 uur gezamenlijk de uitzending vanuit de studio van Radio mArt, Egeldonk 50.
De live-uitzending wordt gevuld met interviews, reportages en optredens. Dit alles met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de hulp die zo dringend nodig is. De uitzending is te beluisteren op 107.9 FM en 105.5 op de kabel. Op internet via een stream op www.radiomart.nl en YouTube.

Welkom
Iedereen die zijn hart wil luchten over de situatie in het getroffen gebied is welkom om in te bellen of langs te komen bij de studio. Wil je als organisatie uit Amsterdam Zuidoost spreektijd aanvragen, een lokale hulpactie belichten of live een donatie doen, neem dan contact op met Zuidoost City via info@zuidoostcity.nl of 020-6967536.
‘De gebundelde lokale media in de Bijlmer gaan samen met Zuidoost City en de Johan Cruijff ArenA een podium bieden voor de bewoners van Amsterdam Zuidoost om hun gevoelens te uiten over deze verschrikkelijke ramp,’ zegt Guilly Koster van Omroep X. ‘Ik ben er dagenlang kapot van geweest en kan me voorstellen dat mensen willen praten en vooral ook iets willen doen. In de MART Radio studio Egeldonk 50 bieden we die gelegenheid.’

Samen
Tanja Jadnanansing, stadsdeelvoorzitter zegt: ‘Hartverwarmend deze actie! Deze ramp maakt intens verdrietig en door actie te ondernemen kunnen wij laten zien dat wij in liefde medeleven! Het Dagelijks Bestuur ondersteunt dit initiatief van harte’.
Norman van Gom, Radio mArt: ‘Wij willen de betrokkenheid van Amsterdam Zuidoost bij de mensen in het rampgebied zichtbaar maken. Wij willen onze solidariteit laten zien. Wij willen iedereen inspireren om vooral te storten op Giro 555 en we willen laten zien waar wij als Amsterdam Zuidoost gezamenlijk toe in staat zijn.’

Voor meer informatie, donaties, het aanvragen van spreektijd tijdens de gezamenlijke uitzending mail naar:
info@zuidoostcity.nl of bel 020-6967536.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555: bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *