1104: Wat gaan we doen dit jaar?

HartvoordeKbuurt is de Jaarkalender aan het maken van en voor de buurt. Vandaar, net als vorig jaar, de vraag ‘’Wie wil wat doen?” 

Natuurlijk is er al veel van vorig jaar waarop voortgebouwd kan worden,  zelfs ondanks Corona, omdat we goed zijn gaan samenwerken als buurt. Dat legt een basis. Plannen zijn er nog, ervaringen ook. Ook is het belangrijk steeds weer nieuwe partijen te helpen op te krabbelen en de moed te hebben dat te doen wat ze anders niet zouden doen. Ook daar helpen we bij, zodat we werken aan versterking van de brede sociale binding in de Kbuurt

De wens komt nu al van vele kanten dat we daar de infrastructuur voor scheppen en daar zijn we ook,  met zijn allen,  natuurlijk de netwerkorganisatie voor als buurtplatform.

Daarom: praat, denk, doe mee en samen een jaaroverzicht maken voor buurtbewoners.

#1 Stuur wensen, ideeën, plannen voor 15 februari naar WhatsApp 0615.386.549 of email HartVoorDeKbuurt@gmail.com of persoonlijk contact,

of

#2 Neem deel aan het wekelijkse K-buurt uurtje, tegenwoordig online op ZOOM, via www.bit.ly/kbuurtzoom, elke donderdag 17:00-18:00 uur. Iedereen is welkom.

Dan maken we samen de K-buurt Agenda  (Coronaproof natuurlijk) en helpen elkaar het uitgevoerd te krijgen en zo op weg om van de Kbuurt gewoon de beste buurt van Nederland te maken. Ja toch?

SamenSterk ❤️ SamenKbuurt

PS :  deel door en geef terug voor 15 februari!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marina Barink
Marina Barink
25 januari 2021 22:20

Besten, door corona zijn wij minder actief maar we willen in de Kantershof alle voordeuren bezoeken met een klein presentje om iedereen een hart onder de riem te steken in dit nieuwe jaar, dit als eerste. Verder gaan wij actief nu aan de slag met de onderzoeken naar de Energietransitie… Lees verder »