Zaterdagmiddag 25 juni opening van twee losloopplekken voor honden in K-buurt

Komende zaterdagmiddag 25 juni om 15:00 uur zal de stadsdeelvoorzitter officieel de opening verklaren van de eerste twee hondenlosloop plekken in de K-buurt.

Deze plekken hebben een lange historie.  Een bewoner van Nieuw Kempering bracht dit in als idee/wens tijdens de participatie ronde voor de 610K  ontwikkel je buurt lijst.  Hij wilde er vooral een in het gebied op de grond strook tussen  Nieuw Kempering en Laag Kralenbeek.  Daarnaast werd er nog twee gebieden gevonden om op te experimenteren.  

Helaas is het gebied tussen  Nieuw Kempering en Laag Kralenbeek. gestrand op de APV (Algemene Plaatselijke  Verordening) verstrekking die nodig is voor zo een plek.  Daarom zijn er nu vooralsnog 2 plekken die als experiment dienen.   Als die in een behoefte voorzien dan kunnen er hopelijk op meer plekken in de k-buurt zulke honden losloop plekken gemaakt worden. 

De opening is zaterdag 25 juni  15:00 uur naast woongebouw SayHaey , aan het Kraaiennestpad, tegenover het wijkje Karspelhof, schuin tegenover de uitgang van de metrostation  Kraaiennest,  ongeveer ook bij de ingang van flat Klieverink.  Alle hondenbezitters en hun honden zijn welkom.  De stadsdeelvoorzitter zal de opening doen.

Meepraten over deze ontwikkeling?  Wordt lid van de sociale appgroep van de Kbuurt via de link www.bit.ly/allemaalkbuurt

 

Dit is een van de allerlaatste opleveringen van het project ontwikkel je buurt wat Hart voor de Kbuurt samen met de gemeente heeft uitgevoerd.  Op dezelfde dag 25 juni worden er ook nog twee speeltuintjes geopend te weten Kemmingkhorstweg en in Karspelhof. 

#ontwikkeljebuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *