‘Workshops’ gemeente over duurzame energie in La Place

De gemeente Amsterdam onderzoekt op welke plekken in de stad duurzame energie kan worden opgewekt. Daarom wil de gemeente weten hoe bewoners, ondernemers en bezoekers deze buurten ervaren. Deze informatie over uw omgeving wil de gemeente ophalen door middel van workshops. Tijdens de workshop beantwoordt u verschillende vragen over uw omgeving. In onze buurt zijn de workshops op 9 november in hotel/restaurant La Place.
Op deze website staat informatie van de gemeente.

Windmolens in Amsterdam: workshop ‘Wat kenmerkt uw buurt’
De gemeente onderzoekt op welke plekken ze in de stad duurzame energie kan opwekken, zoals windenergie. In gebieden waar windmolens kunnen komen, wil men weten hoe bewoners, ondernemers en bezoekers deze buurten ervaren. Waar komt u vaak en waarom? Wat vindt u fijn of niet fijn aan uw buurt?

U maakt elke dag gebruik van uw omgeving en weet daarom veel van uw omgeving af. U kent de parken, het winkelcentrum, de straten en recreatiegebieden in uw buurt het best. De gemeente wil graag meer weten over wat zo kenmerkend is voor uw buurt.

Workshop over uw buurt
U werkt in de workshop zelf met een werkboek. Tijdens de workshop beantwoordt u verschillende vragen over uw omgeving. De workshop is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, Amsterdammer of bewoner van een buurgemeente.

Door mee te doen, draagt u bij aan informatie voor de gemeenteraad. Hiermee weten zij waar ze rekening mee moeten houden bij een uiteindelijk besluit over de locaties voor windmolens in Amsterdam.

U kunt zich via deze link voor de workshops in Zuidoost aanmelden: de data zijn 6 november, 8 november, 9 november en 13 november. Andere locaties zijn buurthuis Gein, Buurthuis Holendrecht en Matchzo.

Aanmelden
Er kunnen per workshop ongeveer 30 mensen meedoen. De workshop duurt maximaal een uur. In het aanmeldformulier ziet u waar een workshop in uw buurt plaatsvindt. Geef u snel op, want vol = vol!

Dinsdag 9 november

La Place, Provincialeweg 38, 1108 AB Amsterdam.
17:30-18:30 OF 18:45-19:45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *