Verzin een naam voor tennisclub Gaasperpark!

Wie weet een nieuwe naam voor de tennisclub die -als alles doorgaat- naar het Gaasperpark/de A9 komt? De naam LTC Strandvliet verhuist niet mee naar de nieuwe locatie. De naam ‘Strandvliet’ is erg locatiegebonden en zal bij veel mensen associaties oproepen met het metrostation. Heb jij een briljante ingeving: laat het de club weten via dit formulier, voor 28 mei. De winnende naam krijgt een gratis jaarlidmaatschap!

Op 10 mei was er een online bijeenkomst waarin twee projectleiders van de gemeente en iemand van de tennisclub uitleg gaven over de plannen. Als alles meezit kan er over een jaar getennist worden. De locatie is 250 meter van metrostation Gaasperplas, bij het Campanilehotel in de flank van de A9.

Het ontwerp van de club wil groen en open zijn, zonder hoge hekken en met twee ingangen. Er  komen faciliteiten voor de buurt, voor niet-leden, zoals een tennismuur en fitness. Ook de padelbanen (een combi van tennis en squash) worden deels voor iedereen toegankelijk. Padel is erg populair momenteel. De club wil ‘een goede connectie met de buurt’ maken. De openingstijden worden ruim, van 09.00 tot 22.30 uur. Het is een buitensport en daarom is het seizoen voornamelijk van april tot oktober.

De club heeft al contact met buurtsportcoaches en wil ‘intensief samenwerken met Kraaiennest.’ De stadspas is er geldig en de jeugdtarieven heel redelijk. Ook kan er een beroep worden gedaan op het jeugdsportfonds.

Tennisclub LTC Strandvliet moet weg bij de Arena vanwege de bouw van woonwijk de Nieuwe Kern. Daarom krijgt de club een ‘verhuisvergoeding’ van de gemeente en leidt deze het project. Tot nu toe zijn de reacties positief, aldus de gemeente en man van de club. Er waren enkele tientallen aanwezigen die via chat of app vragen konden stellen.

Bijlmer architect Peter Dautzenberg bouwt het clubhuis (300 m2), met terras! Voor meer informatie, mail met Daniëlle Janmaat van de gemeente: d.janmaat@amsterdam.nl

Kijk op de site van de club voor meer info. Zie ook het eerdere bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *