Pop-up Skate event 28 november bij de Bonte Kraai

Op zaterdag 28 november organiseert https://skatemates.nl voor de laatste keer dit jaar weer een gratis skateboardmiddag op het asfaltpleintje achter buurthuis de Bonte Kraai voor jongens en meisjes t/m 17 jaar. Van 13:00 tot 16:00 kan iedereen die wil leren skateboarden het hier uitproberen, leenskateboards en bescherming zijn allemaal aanwezig. De skateboard lessen worden verzorgt https://www.womenskatetheworld.com.

De organisatoren houden zich aan de voorgeschreven coronaregels en mede daarom zijn de groepen klein en is een inschrijving vereist. Gebruik hiervoor deze link:https://shop.eventix.io/672475d0-eb5f-499e-ba0f-19c7b0cbe715/tickets

Bij slecht weer wordt de dag verplaatst naar 5 december.

Het Pop-Up Skate Event wordt georganiseerd door skatemates.nl en K-buurt bewoner Pieter Glas is de initiatiefnemer. Het doel van de skate lessen is een gezellige en leerzame middag te verzorgen en aandacht te vragen voor een vaste skatefaciliteit in de K-buurt. Inmiddels is hiervoor door het Fonds voor Zuidoost een bedrag beschikbaar gesteld. Bij het ontwerp en de aanleg worden de lokale jongeren betrokken. Heb jij ideeën of wil je bijdrage leveren stuur een mail naar infourbansportzone@gmail.com.

 

#kmiddencocreatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *