Nieuwe gebiedsmakelaar stelt zich voor

Dag bewoners van de K-buurt,
Bij deze stel ik mij digitaal aan jullie voor. Ik ben Kaj Dekker, samen met Sadhana Behari, de gebiedsmakelaar in de K-buurt. Heeft u vragen of opmerkingen over de buurt of over gemeentelijke zaken, laat het me weten. Wilt u zich inzetten voor de buurt, maar weet u niet goed hoe dat aan te pakken, dan kan ik u daarin bijstaan en de goede richting op helpen.

Hiervoor heb ik zo’n 5 jaar gewerkt bij de afdeling Veiligheid van het stadsdeel. Daar hield ik mij bezig met zorg- en woonoverlast. Het was tijd om eens verder te kijken en de functie van gebiedsmakelaar had al jaren mijn interesse. Het op weg helpen van bewoners om hun wensen en zorgen op de juiste plek te krijgen, de stedelijke ontwikkeling en het op verschillende vlakken communiceren spreken mij vooral aan in het werk.

Tot dusver ben ik bezig met het opbouwen en uitbreiden van mijn professionele en informele netwerken. Graag wandel ik in alle uithoeken van de K-buurt om bewoners tegen te komen en met hen een praatje te maken. Van hen te horen hoe het is om in de K-buurt te wonen, zelf te observeren en te ervaren wat er zoal speelt.

Contact
Mocht ik u niet tegenkomen op mijn wandelingen en hebt u wel behoefte aan een gesprek, neem dan contact met mij op zodat we kunnen kennismaken. Ik ben maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken op 06 3096 6257. U kunt me ook een bericht sturen via e-mail: kaj.dekker@amsterdam.nl

Tot ziens in de K-buurt,

Kaj Dekker

2 reacties op “Nieuwe gebiedsmakelaar stelt zich voor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *