Nieuwe bushalte Bijlmerdreef

Er wordt  een nieuwe bushalte aangelegd bij de Bijlmerdreef voor de buslijnen 41 en 66 richting station Bijlmer ArenA. De twee tijdelijke haltes op de Elsrijkdreef (buslijn 66) en Bijlmerdreef (buslijn 41) komen hierdoor te vervallen.
De nieuwe bushalte komt op de Bijmerdreef ter hoogte van Winkelcentrum Ganzenpoort en de Harriët Frezerstraat, vlak na de rotonde met de Elsrijkdreef.

Werkzaamheden
Er wordt een stoep aangelegd tussen beide voetgangersoversteekplaatsen. Dit om oversteken makkelijker te maken. Er komt een oversteekpunt ter hoogte van Harriët Frezersstraat. Hierdoor hoeven reizigers van en naar het winkelcentrum niet om te lopen. Er vervallen wel twee parkeerplaatsen.
Periode werkzaamheden
Van maandag 30 september tot en met vrijdag 11 oktober wordt er gewerkt aan de halte. De werkzaamheden zijn alleen op werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur, met eventuele uitloop tot 19.00 uur.

Afsluiten Bijlmerdreef
De weg wordt geasfalteerd  bij de halte in 2 nachten, namelijk de nachten van 10 en 11 oktober. De Bijlmerdreef is dan tussen de Elsrijkdreef en het Annie Romeinplein afgesloten van 01:00 tot 06:00. Auto’s leiden we om met bebording en verkeersregelaars.

Parkeerverbod tijdens werkzaamheden
De parkeervakken aan de Bijlmerdreef wordt afgesloten vanwege het aanleggen van de stoep. Het gaat om de parkeerplaatsen tussen de rotonde met de Elsrijkdreef en het Annie Romeinplein. Met het afsluiten voorkomen we dat auto’s beschadigen. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen de auto ergens anders in de wijk parkeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *