Laag Kralenbeek Aardgasvrij online bijeenkomst vanavond 26 november 19:00

Voor huiseigenaren in Laag Kralenbeek is er vanavond een online bijeenkomst over de transitie naar Aardgasvrij. Laat je informeren, beslis samen met je buren hoe Laag Kralenbeek Aardgasvrij wordt.

Streven is dat in 2040 alle woningen in Amsterdam van het aardgas af zijn (Transitie Visie Warmte Amsterdam). Diverse flats en wijken in de K-buurt – ook Laag Kralenbeek – zijn nog op het aardgas aangesloten. In ontwikkelbuurten zoals de K-buurt worden ingrepen – zoals het aanleggen van kabels en leidingen – zoveel mogelijk gekoppeld aan het Aardgasvrij traject. Daarom is het streven al in 2030 aardgasvrij te zijn. De K-buurt is een van de eerste Amsterdamse buurten waar de gemeente, samen met alle woningeigenaren en energiepartijen, onderzoekt hoe dat te realiseren is.

De gmeente is een samenwerking aangegaan met buurtcollectief Hart voor de K-buurt en Stichting !WOON, om bewoners te informeren en empoweren  in het proces van het Aardgasvrij maken van hun woningen. Zo wordt de warmte- en energietransitie samen met u als bewoner uitgevoerd, in plaats van dat het u overkomt! Voor huurders is het aanspreekpunt hun verhuurder/de woningcorporatie. Eigenaren van woningen moeten zelf beslissingen maken. Deze bijeenkomst vanavond is bedoeld voor huiseigenaren.

Donderdag 26 november 19.00 – 21.00 u
Via ZOOM : www.bit.ly/kbuurtzoom of scan de QR code

Contact : kbuurtaardgasvrij@gmail.com /Ria Braaf-Fränkel 06-53897583

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *