Kbuurt TV: nieuws uit de buurt

In de aflevering van deze maand van Kbuurt TV maakt buurtbewoner Taiwo een spandoek om zorgverleners uit de buurt een hart onder de riem te steken. Ook komt buurtbewoner Moen met een initiatief om kinderen uit de wijk Koningshoef te verrassen met een tas vol speelgoed en leermaterialen zodat zij zich niet hoeven te vervelen tijdens het binnen zitten.

Azam Nabibaks vertelt ons over de moskee en hoe deze omgaat met de ramadan tijdens corona. Tot slot geeft hij een rondleiding en vertelt over de grote rol van Muhammed Junus Gaffar. (1940-2020). MC Loopey vertelt ons in een spontaan interview over zijn aankomende muziekprojecten waaronder een nieuw soloproject en een Yung Gods project. Laatstgenoemde is samen met het SMIB collectief, het label waarvoor de jonge rapper uitkomt.

Er wordt een nieuwe fietspomp geplaatst in de buurt. Tegenover metrostation Kraaiennest kan iedereen gebruikmaken van de fietspomp. Tot slot hebben we een buurtbewoner aan het woord die vertelt over zijn nare ervaringen met zijn opname in de IC vanwege het krijgen van het corona-virus.

Kbuurt TV is het programma door en over de bewoners van de K buurt. Aflevering Kbuurt TV S2E4. Foto: Nadat het vorige spandoek was weggewaaid is er nu een nieuw spandoek gemaakt op initiatief van Taiwo van HartvoordeKbuurt. Dank voor de zorgers in de huidige tijd.  Deze keer goed in het zicht bij de metro-ingang.  AT5 kwam filmen dus binnenkort op deze zender te zien. Hans Mooren

http://https://www.youtube.com/watch?v=MOySpjQOQqA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *