Kameleon en Kerstboom verlicht en extra open

Hart voor de K-buurt organiseerde voor het tweede jaar een Lights-on bijeenkomst op het plein voor de Bonte Kraai.  En voor het eerst is het gelukt om, samen met de winkeliersvereniging, fraaie sfeerverlichting rond het winkelcentrum aan te leggen. U hebt het vast al wel gezien. Het winkelcentrum is extra open op zondag 22 december en op Tweede Kerstdag, beide keren van 11-17 uur.  Op zaterdag, dinsdag 24 en donderdag 26 december krijgt u op vertoon van een kassabon een boodschappentas. Op zondag 22 van 12-17 uur is er de surprise shopper. Misschien betaalt die wel uw aankoop in de Kameleon!

Eten en drinken was afgelopen vrijdag geleverd door organisaties uit de buurt. Op 18.30 uur was het zo ver, gelukkig net even droog tussen de buien door. Verder was er een suikerspin voor de kids (en sommige ouders!) en kersstollen voor zover de voorraad strekte.

Na het aftellen stond de boom in het volle licht. De rode en groene ‘kado’s’ werden door buurtbewoners onder de boom gelegd. Met een wens bij de rode dozen en wat er goed gaat in de buurt met de groene dozen. Dat de K-buurt leeft was wel weer duidelijk, natuurlijk werden de organisatoren, de vrijwilligers van Hart voor de K-buurt in het zonnetje gezet. Want zonder hen is dit niet mogelijk.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Renny van Delden
Renny van Delden
16 december 2019 13:20

Hartelijk dank voor de hartelijke ontvangst op vrijdag de 13e, het lekkere eten en verlichte drinken en de feestelijke opening met zang van en door de kinderen!!! ‘k Verheug me alweer op volgend jaar. Oók hartelijk dank voor de onverminderde inzet het Hart van de K-buurt in het afgelopen jaar,… Lees verder »