Informatiebijeenkomsten Gaasperplas pas in januari

De informatiebijeenkomsten over de toekomst van de Gaasperplas die voor november gepland waren, zijn verplaatst naar januari. Dit komt doordat het Toekomstplan Gaasperplas in december aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost voorgelegd wordt.  Het dagelijks bestuur moet het plan eerst vrijgeven voor consultatie. Als het Dagelijks Bestuur het plan vrijgeeft, start de consultatieperiode half december 2019. Iedereen heeft dan 8 weken de tijd om een reactie te geven op het plan.

Tijdens de consultatieperiode kunt u het Toekomstplan inzien op de webpagina over dit project www.amsterdam.nl/gaasperplas of op het stadsdeelkantoor. U kunt dan online of schriftelijk een reactie geven op het plan.

Inloopbijeenkomsten

Tijdens de consultatieperiode organiseren we 3 informatiebijeenkomsten voor iedereen die in het plan geïnteresseerd is.

  • Dinsdag 28 januari
  • Donderdag 30 januari
  • Dinsdag 4 februari
Waar en wanneer

De exacte locatie en tijdstippen van de bijeenkomsten wordt nog bekendgemaakt. Houd hiervoor de webpagina over dit project in de gaten: www.amsterdam.nl/gaasperplas

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost houdt bij het uiteindelijke besluit over het Toekomstplan rekening met:

  • de reacties van bewoners
  • het advies van de stadsdeelcommissie
  • het besluit van het algemeen bestuur van het Groengebied Amstelland

Verwacht wordt dat het dagelijks bestuur rond maart 2020 een besluit neemt over het plan. Vervolgens biedt het dagelijks bestuur het Toekomstplan aan het college van burgemeester en wethouders aan. Het college kan er dan een besluit over nemen.

Stuur uw vragen of opmerkingen naar: gaasperplas@amsterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *