Halloweenfeest op de Bijlmerweide

Gezellig griezelen op het Halloweenfeest? Dat kan op kinderboerderij de Bijlmerweide op zondag 27 oktober van 13:00 – 16:00 uur.
Deelnamekaarten kosten € 5 verkrijgbaar op de dag zelf van 13:00 tot 15:00 uur (géén pin!). Ben jij op zoek naar spanning, maar wil jij ook genieten van een vrolijk griezelige dag, kom dan naar de kinderboerderij!
De boerderij wordt die dag omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Een middag vol spanning en vermaak voor kinderen die nergens bang voor zijn.
Ontmoet vriendelijke heksen en tovenaars; zij beweren dat zij tussen de heksensoep leuke presentjes brouwen…  durf jij je hand in de dampende pan te steken?
Als jij er voor zorgt dat de heksen niet weg kunnen vliegen, nodigen ze je waarschijnlijk uit voor een heerlijk kopje groene thee met lekkere oranje spinrag, maar echt lang stil zitten kun je niet….want de gruwels moeten worden gevangen voordat ze enge dingen met je gaan doen!
Voordat je jouw dag ontspannen kunt beëindigen ga je nog langs bij koekiemonster.

KOM VERKLEED….niet verplicht, wél heel leuk! LET OP!!! Zondag 27 oktober is de kinderboerderij ‘s ochtends gesloten tot 13:00 uur vanwege de voorbereidingen van het Halloweenfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *