Extra vrijwilligers gezocht dit weekend en woe avond 23ste

Woe avond 23 ste wordt de uitgestelde nieuwjaarsproost / voorjaarproost van de K-buurt gehouden, en uitleg van stadsdeel over de buurtbudgetten. Het is belangrijk dat iedereen in de Kbuurt hier van af weet en aan kan meedoen. Daarom maken we promo via diverse kanalen, digitaal maar ook iedereen een flyer in de bus. 
Helaas gooide de storm Eunice roet in het eten en werden de flyers pas vandaag gebracht waardoor de flyerteams en -schema die we eerder hadden opgelijnd, niet aan de gang kon gaan. We proberen de flyers toch nog dit weekend in alle brievenbussen te doen.
Gelukkig stappen uit allerlei hoeken en gaten vrijwilligers uit de buurt naar voren die willen helpen.
Hier foto van een team wat al aan de gang gaat voor Flat Kruitberg bijvoorbeeld (Dank aan Titia Williams voor helpen organiseren daarvan! 🥰)
Als iemand een wijkje of flat wil helpen flyeren, of vrijwilligers weet die kunnen helpen, heel graag. Laat weten svp bij Hart voor de Hart Voor de Kbuurt
SamenSterk ❤️SamenKbuurt
PS vrijwilligers zijn ook heel welkom voor het goed laten verlopen van de avond van de 23ste . Wie tijd en zin heeft daarbij te helpen, laat svp ook weten 🙏🏽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *