Doe wat aan verkeerssituatie bij Switi Karspeldreef!

Een bewoner van de nieuwe wijk Switi aan de Gooise Kant heeft namens bewoners een mail gestuurd aan vertegenwoordigers van het stadsdeel om aandacht te vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie bij hun wijk:

Geachte vertegenwoordigers van het stadsdeel,

(cc: Hart voor de K-Buurt)

Ik weet niet wie van u over dit onderwerp gaat, maar indien nodig kunt u mij in contact brengen met de juiste persoon. Diverse bewoners hebben de laatste maanden meldingen over hetzelfde onderwerp gedaan via 14020, maar zonder resultaat.

Zoals u weet wonen de bewoners van Switi Wonen sinds begin dit kalenderjaar in hun nieuwe huis aan de Gooise Kant 186 en verder. Vanaf dat moment zijn wij allen ook geconfronteerd met een hoeveelheid aan ongelukken die plaatsvonden op de Karspeldreef bij de uitritten van beide Gooise Kanten. Onlangs was het weer raak. Een aantal bewoners is naar buiten gegaan en is er gezamenlijk geconcludeerd dat de maat vol is. Wij willen graag dat er maatregelen getroffen worden zodat het aantal ongelukken drastisch wordt verminderd. Of moet er gewacht worden tot er dodelijke verkeersslachtoffers gaan vallen?

Er zijn twee grote problemen:

1) Er wordt te hard gereden op de Karspeldreef. Vanaf de stoplichten Gooiseweg naar de stoplichten richting winkelcentrum Kraaiennest geeft men plankgas. Bestuurders die af willen slaan naar Gooise Kant moeten regelmatig adem inhouden of men de richtingwijzers heeft gezien zodat er veilig naar de Gooise Kant kan worden afgeslagen.

2) Het is voor bestuurders uit de Gooise Kant regelmatig lastig om de Karspeldreef op te komen vanwege de enorme drukte aan hoeveelheid auto’s.

Mocht u nog verdere vragen hebben, ben ik per mail of telefonisch bereikbaar.

In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,

Johnny Jacobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *