Diners dansant in het Bijlmermuseum

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en rondreizend mini-evenement Het Danspaleis organiseren op woensdag 18 december in Bijlmermuseum op Grubbehoeve 38 Dans VanHarte, een diner dansant voor 60-plussers uit de regio Amsterdam. Het programma start met een swingend dansfeest en eindigt met een heerlijk driegangendiner. Het gaat hierbij in de eerste plaats om de ontmoeting. Ben jij Amsterdammer en 60-plus? Houd je van dansen, lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom naar Dans VanHarte in Zuidoost! Meld je aan!

De ontmoeting staat voorop

Het programma is van 16.00 tot 20.00 uur. Deuren zijn open vanaf 15.45 uur. Bijdrage voor Dans VanHarte is 7,50 euro per persoon. Met Stadspas is het 5 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct. per gesprek). Dans VanHarte wordt mede mogelijk gemaakt door Redevco.

Over Resto VanHarte:

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. Meer informatie op www.restovanharte.nl.

Over Het Danspaleis:

Stichting Het Danspaleis is in 2012 opgericht met als doel: alle ouderen van Nederland op de dansvloer! Naast de dansmiddagen werkt Het Danspaleis aan andere verbindende projecten en workshops. Meer informatie op www.hetdanspaleis.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *