Buurtbudget – Bodo Suikerfeest Koornhorst druk bezocht

Het was superdruk en de senioren van het Koornhorst hebben genoten van een Bodo suikerfeestviering.  Deze viering  werd georganiseerd door de Koornhorst Kanjers en onderdeel van  de plannen die ze maakten voor buurtbudget SamenSterker. Er was gerekend op deelname van 50 senioren. Carmen van de organisatie: ”Er waren er honderd, we moesten de porties een beetje aanpassen, maar iedereen heeft genoten.”

++++++++++++++++++

Dit project zou onderdeel kunnen zijn -hangende toestemming van het stadsdeel-  van het buurtbudget 2022 van de gemeente Amsterdam onder het buurtbudget plan ’Samen Sterker‘ van het buurtplatform (Hart voor de K-buurt) .

Buurtbudget model Zuidoost is bedoeld om in de buurten van Zuidoost eigenaarschap, community building en zelforganisatie van de buurt te versterken.

Voor alle details kijk op de buurtwebsite www.1104enzo.nl , categorie ‘kbuurtbudget’ https://1104enzo.nl/category/actueel/buurtverbetering-en-budget/

Hart voor de K-buurt vindt het belangrijk dat we transparant leren werken in Zuidoost. Vind daarom op www.bit.ly/logboekbuurtbudgetkbuurt een overzicht van alles wat er met het buurtbudget wordt gedaan.

Wie meer wil weten kan bijvoorbeeld ook naar het wekelijkse Kbuurtuurtje komen, iedere donderdag 17.00-18.00 uur in buurthuis Bonte Kraai.

#hartvoordekbuurt #buurtbudget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *