Buiten werken? Doe mee met de Bijlmerweidegroep

Al 15 jaar lang ontmoeten iedere derde zaterdag in de maand een aantal enthousiaste omwonenden van de Bijlmerweide elkaar voor vrijwilligerswerk. Het verzamelpunt is ergens op Bijlmerweide Noord, of bij de Kinderboerderij. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud aan het park: er wordt gehooid en gesnoeid, er worden wilgen geknot en takkenrillen geled, onder leiding van Ruud Wolterman (onze lokale Bijlmerweide deskundige) en een medewerker van de afdeling Groenvoorziening van het stadsdeel, die ook voor het gereedschap zorgt. Heerlijk in de buitenlucht sociaal met elkaar bezig zijn. Een informele ontmoetingsplaats en een goede gelegenheid om nieuwtjes uit de buurt te bespreken. Rond de klok van elf uur wordt er door telkens een andere bewoner een heerlijke warme bak koffie met koeken verzorgd. Daarna zet de groep de schouders er weer onder en werkt meestal door tot rond 12.30 uur.

Kijk voor meer info op: Wilt u ook een keer meehelpen? Neem dan contact op met Ruud Wolterman:  tel. 020-6004155, email r.wolterman@amc.uva.nl

2 reacties op “Buiten werken? Doe mee met de Bijlmerweidegroep”

  1. Wat een leuk initiatief! Dat het al 20 jaar bestaat en we er nu pas van horen! De website 1104enzo.nl bewijst haar waarde hiermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *