Bloei&Groei start met Healing Garden in Bijlmerweide

De Healing Gardens van Bloei&Groei gaan binnenkort weer van start. Met als nieuwe locatie de Adalbart Wagner schooltuinen in de Bijlmerweide!⁠ Wil je ontspannen en ontstressen, met je handen in de aarde? ⁠Meer kracht en energie voelen? Leer tuinieren en je eigen verse groentes en kruiden telen. Maak meer verbinding met de natuur, jezelf en anderen. En werk als vrouw aan jouw persoonlijke groei.

Bloei&Groei is een community van vrouwen met een pioniersgeest. De organisatie zet stadstuinen op die als healing, food en community gardens dienen voor veerkrachtige vrouwen uit de buurt om tot bloei te komen. Groene oases in buurten en wijken waar deze het hardst nodig zijn. De oogst zorgt niet alleen voor verrukkelijke verse biologische maaltijden, maar de kruiden en planten zijn ook de natuurlijke ingrediënten voor de workshops en de ambachtelijke producten die op kleine schaal geproduceerd worden.

Bloei & Groei is een plek om de pure smaak en voldoening van zelf verbouwd voedsel te ervaren. En waar je door de ontspannende en helende werking van de natuur, tot bloei kunt komen.

Er zijn ook plekken op de Community Gardens in Venserpolder en het Nelson Mandela Park. ⁠
Aanmelden kan via de website -> https://www.bloeiengroei.org
Ook voor meer info/vragen.

Stadspashouders en studenten 25 euro, standaard 100 euro per seizoen.

Inschrijven zo snel mogelijk (tot 13 april).

Gaat enkel door bij voldoende aanmeldingen, dus twijfel niet. Oud- deelnemers zijn ook welkom.

Provincialeweg 53, 1103 SB Amsterdam Zuidoost. Meer info over de schooltuin: https://www.amsterdam.nl/onderwijs-jeugd/voorwas-onderwijs-jeugd/wagner-schooltuin/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *