Bijlmerbios Filmhuis start 2 oktober in Lola Buitenpost

Op 2 oktober draait de eerste film in het nieuwe Bijlmer Biosfilmhuis in Lola Buitenpost (Egeldonk).: de geweldige muziekfilm/docu Summer of Soul. Bijlmerbios Film(t)huis is de locatie voor arthouse, documentaires en korte films in Amsterdam Zuidoost. Het filmhuis is geïnitieerd naar aanleiding van de succesvolle openlucht bioscoop.  Het filmhuis is een initiatief van stichting Metro Projects in samenwerking met Studiomeiboom. Partners in de filmprogrammering zijn Rialto, Cinecrowd en het Nederlands Film Festival.

Wil je op de hoogte blijven van premières, data en tijden, schrijf je dan in via de nieuwsbrief onder aan de pagina. Kaartverkoop start op donderdag 16 september. Films worden op donderdag en zaterdag vertoont en starten om 19.00 en 21.00 uur. Je dient minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn zodat de film op tijd kan beginnen.
Om de film goed te kunnen volgen krijg je een koptelefoon. Zo heb je geen last van geluid uit het restaurant. Je kunt vooraf of na de film gebruik maken van een drankje of hapje bij restaurant Elixer. Adres: Egeldonk 50.

Summer of Soul
Questlove’s meeslepende documentaire is deels muziekfilm, deels historisch verslag van een episch evenement dat de zwarte cultuur vierde. De film bevat nooit eeder vertoonde concertoptredens van onder anderen B.B. King, Nina Simone, Sly & The Family Stone, Gladys Knight & The Pips en Stevie Wonder.

Summer of Soul + Afterparty
Op zaterdag 2 oktober is er naar aanleiding van de opening van het filmhuis, na Summer of Soul een Afterparty met muziek uit de jaren 70.

Kijk hier voor de trailer. 

Over Bijlmerbios Film(t)huis

Eten en drinken
Er is vooraf of na de filmvertoning gelegenheid om te eten of te drinken bij restaurant Elixer. Via speciale acties kun je reserveren voor een menu met filmvertoning. Je kunt je daarvoor inschrijven via onze nieuwsbrief.

Datum en tijden
De reguliere filmvertoning begint om 19.00 of 21.00 uur. Ook zijn er via Buurtbios speciale filmvertoningen.
Je dient minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Om op de hoogte te blijven, kun je je inschrijven via onze nieuwsbrief.

Betalen
Je kunt reserveren en betalen via de ticketknop bij de film. Onduidelijk is nog wat tickets kosten.

Eén reactie op “Bijlmerbios Filmhuis start 2 oktober in Lola Buitenpost”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *