Bijeenkomst ‘Veiligheidsplatform 1104’

We kijken terug op een zeer goede en drukbezochte VeiligheidsTop 1104, gehouden tijdens het festival WeMakeTheCity Kraaiennest op 20 juni. Er is nu een vervolg gepland voor iedereen die veiligheids-stakeholder is voor de Kbuurt. Datum/tijd: dinsdag 10 september om 14.00 uur.
Locatie: Klieverink 73. Van harte uitgenodigd!

Dat de veiligheid een belangrijk onderwerp blijft, en daarmee niet meteen opgelost, werd de dag daarna al helder door een geweldsincident bij Kikkenstein en recentere schietpartijen, berovingen en meer. Veiligheid los je niet van de ene dag op de andere op. Zoals ook die 20ste juni aangegeven, spelen diverse stakeholders een eigen rol en is er een speciale rol voor de politie.

Tijdens het vooroverleg op 11 april werd door de aanwezigen al de grote behoefte geuit om op basis van enige regelmaat (halfjaarlijks) bij elkaar te komen om met elkaar van gedachten te wisselen over de veiligheid in 1104.

Vandaar alvast deze uitnodiging ‘SAVE THE DATE’ . In verband met vakanties zal de inhoudelijke invulling later volgen. Eventuele wensen en voorstellen voor onderwerpen ter bespreking zijn uiteraard welkom.

We hopen van harte u te zien op 10 september. Een bericht van deelname voorafgaand aan maandag 2 september wordt zeer op prijs gesteld .

Of de 1ste ‘Veiligheidstop 1104’ moet worden opgevolgd door een 2de ‘top’ of ‘dialoog’ is weliswaar een gerelateerd, maar ander onderwerp, wat uiteraard ook op 10 september aan de orde kan komen. Daarvoor willen we graag eerst evalueren wat zo’n veiligheidstop heeft opgeleverd, wat we er van kunnen leren en aan kunnen verbeteren voordat we een eventuele volgende editie samen met elkaar organiseren.

Een bericht van aan- of afwezigheid aan Hart Kbuurt hartvoordekbuurt@gmail.com wordt op prijs gesteld voor maandag 2 september. Voor wie: iedereen die veiligheid stakeholder is voor de Kbuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *