Bewoners Kantershof bijeen in goed georganiseerde bijeenkomst

Dinsdag vond 14 juni vond een goed georganiseerde bijeenkomst plaats in Kantershof waar de Algemene Ledenvergadering van de Bewonersbelangenvereniging Kantershof werd gehouden.

Deze bijeenkomsten vinden nu al 18 jaar plaats 1xp.jr. en worden bezocht door een 40-tal bewoners. Dit keer waren er gastsprekers over de K-buurt, de energietransitie en het groenbeheer in de wijk. Er zijn groepen actief op deze aandachtsgebieden. Een nieuw bestuur van jonge mensen gaf acte de préséance. Er wordt toch voor zo; n 310 leden van de 630 woningen informatie gegeven in een Nieuwsbrief (2xp.jr.) en er is een website met alle informatie over de wijk. Er is een sociale appgroep met meer dan 100 deelnemers. Het is ook hier een kwestie van een lange adem, dus stug doorgaan!

Ook was Hart de K-buurt uitgenodigd om toelichting te geven en vragen te beantwoorden op de plannen van de buurt en buurtbudget te bespreken en Jeroen Kruisheer over de stand van zaken met betrekking tot het project Aardgasvrij worden.

Er is een Kantershof bewonerswerkgroep daarvoor Informatie daarover staat op www.bewonersbelangenkantershof.nl sectie energietransitie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *