Alzheimer Trefpunt over dementie en intimiteit

Iedere maand vindt er in Amsterdam zuidoost een Alzheimer Trefpunt plaats. Altijd op de eerste donderdag van de maand behalve nu in januari, dan is het de tweede donderdag.  De Alzheimer trefpunten zijn bedoeld voor iedereen die met dementie te maken heeft. Op deze avonden wordt informatie gegeven over alle vormen van dementie, kun je advies en tips krijgen hoe met dementie om te gaan en ontmoet je lotgenoten.  Op donderdag  9 januari 2020 is het eerste Alzheimer Trefpunt in het nieuwe jaar.

De toegang is gratis. De sfeer is ongedwongen en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

De avonden worden gehouden in het Henriette Roland Holsthuis, Kortvoort 100, 1104 NC Amsterdam ZO.

Het programma start om 19.30 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Het thema is deze keer: DEMENTIE EN INTIMITEIT.  Deze avond gaat over de verandering in de relatie die specifiek verbonden is met de partner waarmee je een intieme en/of seksuele relatie hebt en dementie aan de orde is.

Drs. Liesbeth Stam is gespecialiseerd in communicatie en veranderingen in de relatie als dementie een rol speelt. Aan de orde komt het belang van intimiteit, een hersenfunctie die nog lang intact blijft, gewenste en ongewenste veranderingen in de seksualiteitsbeleving, seksualiteit en grensoverschrijdend gedrag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *