Ben je Ervaringsdeskundige Armoede?

Voor stadsdeel Zuidoost is TeamED (ErvaringsDeskundigen) op zoek naar ervaringsdeskundigen, in het bijzonder met een achtergrond in armoede.  Hieronder de vacature en twee flyers die een beeld geven van TEAM ED en hun werkwijze.

ERVARINGSDESKUNDIGE IN ZUIDOOST BIJ TEAM ED

Heb je ervaring met psychiatrie, armoede, schulden, dakloosheid en lijkt het je fijn je ervaring in te zetten om anderen op weg te helpen? Voor stadsdeel Zuidoost zoeken wij mensen die zich aan ons willen verbinden. Samen kijken we wat je zou willen en kunnen doen en leren bij TEAM ED.

WAT ZOU JE KUNNEN DOEN?

·        Mensen individueel of in groepsverband ondersteunen in hun herstel.

·        Meewerken aan het verbeteren van zorg vanuit jouw ervaringsperspectief.

·        Je kennis delen in trainingen, workshops en/of gastlessen.

Een deel van de activiteiten worden ook online of telefonisch aangeboden.

JOUW PROFIEL

·        Je hebt ervaringskennis over ggz/ (generatie)armoede/ verslaving/ dak- en thuisloosheid of een combinatie van dit alles.

·        Je wil je eigen ervaringskennis inzetten om anderen te ondersteunen in thema’s zoals eenzaamheid, somberheid, angst/paniek, isolement, schaamte, verlies, rouw, armoede, schulden, dakloosheid, mishandeling, verwaarlozing, trauma en/of verslaving.

·        Je kan goed luisteren en doorvragen.

·        Je hebt een empathisch vermogen en kan naast de persoon staan.

·        Je beschikt over zelfkennis en kan omgaan met feedback.

·        Je ben collegiaal en kan afspraken nakomen.

·        Je bent bereid te werken aan vaardigheden door middel van teamoverleg, individuele gesprekken met de coördinator en het volgen van een korte interne training ‘Zet Je Eigen Ervaring In’.

·        Je woont in Zuidoost en bent enigszins bekend met de sociale kaart in Zuidoost.

WAT MAAKT TEAM ED INTERESSANT?

TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen op vrijwillige basis met eigen diensten in en rond Amsterdam. Daarnaast voeren we opdrachten uit in het sociale domein. Werken bij TEAM ED betekent naast het helpen van anderen, ook werken aan je eigen herstel en aan jouw wensen en mogelijkheden voor de toekomst. We bieden een fijne leer- en werkplek om op eigen tempo te ontdekken waar jouw krachten liggen. Je kan training, begeleiding en intervisie krijgen en deel uit maken van een hecht team. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding voor je inzet.

WIL JE ERVARINGSDESKUNIGE WORDEN?

Neem contact op met coördinator Pichien Liao via 06-18082635, pichien@teamed.nl of kijk op www.teamed.nl

Flyer_Ervaringsdeskundigen

Flyer_Organisaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.