Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag windsurfen en zwemmen Gaasperplas

28 mei 2023 om 12:00 - 17:00

Informatie over openwater zwemmen in de WSZ Gaasperplas

Gratis proefles windsurfen en SUPpen vanaf 12 jaar.

Zondag 28 mei 2023 houdt WSZ Gaasperplas haar Open Dag.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zelf, vanaf 12:00 uur, te ervaren hoe het is om in de Gaasperplas te zwemmen of om op een SUP of  surfplank te staan en te genieten van onze prachtige stek en relaxte club aan de Zuidoever van de Gaasperplas.

Snelgroeiende sporten:

SUPpen en openwaterzwemmen!

Stand Up Paddling is de snelst groeiende watersport ter wereld. Het is snel te leren en een prima workout voor je spieren. De Gaasperplas (en omgeving Gein, Gaasperpark, etc.) is een mooie plek om deze sport te beoefenen.

Het openwaterzwemmen kan via onze vereniging prima alleen of met een groep beoefend worden.
De club is in 1988 opgericht door een groep enthousiaste surfers.

Bij de club voelen mensen zich thuis die lekker van hun sport willen genieten. Of je nu een surfer, SUPper, of openwaterzwemmer bent, dat speelt geen rol. Iedereen is welkom. Naast alle ‘inspanning’ van de sport speelt gezelligheid uiteraard een belangrijke rol. De club heeft ook een aantal leden die puur voor de gezelligheid komen en van het uitzicht willen genieten.

De vereniging beschikt over gediplomeerde surfinstructeurs en zweminstructeurs. Er worden lessen gegeven voor beginners en voor gevorderden. En heus: iedereen kan het leren. We hebben leden van 12 jaar (minimum leeftijd) tot in de zestig!!

Ons clubgebouw is van alle gemakken voorzien zoals een bar, kleedkamers met warme douches en toiletten. Op het terrein van de vereniging staan afsluitbare containers ingericht voor de opslag van de surf- en SUPplanken van de leden. Dus geen planken meer op zolder, in de schuur of ergens anders in huis. Het terrein is afgesloten en niet toegankelijk voor niet-leden.

Tijdens de open dag wordt de mogelijkheid geboden om door middel van een proefles te ervaren hoe leuk het is om op een surfplank of SUPplank te staan en jezelf over het water voort te bewegen of te zwemmen in open water. Wil je hieraan deelnemen, neem dan zwemkleding en een handdoek mee, wij zorgen voor de rest.

De Open Dag is van 12.00-17.00 uur op de Driemondweg 25 (vlak bij Ballorig). Dit is aan de zuidoever van de Gaasperplas en zal op de dag zelf door middel van pijlen worden aangegeven. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Kijk ook eens op onze website : www.wszgaasperplas.nl

Speciale aanbieding: bij aanmelden voor lidmaatschap op de Open Dag hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden!

Gegevens

Datum:
28 mei 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Driemondweg 25
Driemondweg 25
Amsterdam,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

WSZ Gaasperplas
Bekijk de site van Organisator