Grote Buurtbijeenkomst donderdag 18 april

Drie keer per jaar brengen we de buurt bij elkaar om met elkaar te spreken over wat de buurt bezig houdt en wat we kunnen doen om het beter te maken. Iedereen is welkom, zowel bewoners als ondersteuners, en vooral vertegenwoordigers van alle bewonerscommissies op donderdagavond 18 april om 19.00 inloop, aanvang 19.30 uur in de Bonte Kraai.

Ieders input op de agenda: Waar wil JIJ het over hebben? Een windmolen samen voor de Kbuurt? Je vieze buurman?  Parkeren? We gaan het sowieso hebben over hoe we ons willen organiseren en zo nog wat dingen. Geef ons je punten op of schrijf ze er zelf in: we zullen de Agenda online bijhouden/aanvullen op www.bit.ly/kbuurtberaad voor ieder om mee te kijken. Kijk ook op facebook https://www.facebook.com/events/556922724792854/

Laat een reactie achter