UPDATE next steps

UPDATE  We zijn klaar met de actieve ophaalslag. Nu gaan we de opgehaalde punten verdiepen. Vaak gaan bij ophaal en input sessies alle ideeën in een grote bak en hoor je er niets meer van. Voor het Ontwikkel-je-Buurt willen we het anders doen, transparanter. We hebben alle ideeën in een lijst online gezet www.bit.ly/ideelijstkbuurt (ook benaderbaar via deze website https://1104enzo.nl/2018/10/14/alle-ideeen-op-een-rij/ ) De ideeën zijn in categorien ingedeeld en daar zetten we de komende tijd alle informatie per opgehaald idee in en wat er uiteindelijk mee gebeurt.

De volgende stap is nu dat stadsdeel per punt bekijkt of het wel bi ontwikkelbuurtenbudget past, en wat de kosten van realisatie, beheer etc zouden zijn. Daarna gaan we filteren om budget optimaal in te zetten zoals besproken tijdens buurtberaad vorige week. daarna buigen de door Bijlmer Oost gekozen stadsdeelcommissie leden over de selectie.

 

One Comment on “UPDATE next steps”

  1. Geachte mensen met alle ideeën. Houd er rekening mee dat sommige ideeën erg leuk en zinvol lijken, maar niet passen binnen het beleid van de gemeente Amsterdam.

Laat een reactie achter