De rol van !WOON

Stichting !WOON heeft een Amsterdam-brede opdracht voor het begeleiden van de participatie in Ontwikkelbuurten. 

Op de Foto: project overleg 

Bij dit specifieke traject  is Stichting !WOON ook verantwoordelijk voor het beheer van het budget en het voeren van de financiële administratie van het project, wat erop neer komt dat we kosten kunnen declareren bij !WOON en dat !WOON checkt en zorgt dat bestedingen de doelstellingen van het project bevorderen. 

bij de Foto: Administrateur van !WOON op werkbezoek bij Hart voor de Kbuurt

Wie of wat is !WOON?

!WOON adviseert en helpt bewoners met oplossen van problemen en nemen van initiatieven. !WOON is in 2017 ontstaan door samengaan van het Amsterdams Steunpunt Wonen en de Wijksteunpunten Wonen. Ze werken voor huurders en eigenaar bewoners en zijn actief in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Zaanstad en regio. !WOON wordt gefinancierd door gemeentes, fondsen en woningcorporaties. De bewoner staat centraal en heeft een belangrijke inbreng in onze projecten. We zijn altijd op zoek naar partners en mogelijkheden om samen te zorgen voor snelle oplossingen en benutten van kansen voor bewoners. meer info www.wooninfo.org

Laat een reactie achter