1 juni Stedelijke bijeenkomst Koplopers Schone Energie in Bonte Kraai

 

Koplopers zijn mensen die op de één of andere manier bijdragen aan het doel van energiebesparing of het opwekken van schone energie in een ‘gebied’: een buurt, wijk, bedrijventerrein, gemeenschap, Vereniging van Eigenaren, etcetera. Of een combinatie daarvan.

De stedelijke organisatie van Koplopers 02025 organiseert  donderdag 1 juni van 17:00 tot 19:00 een bijeenkomst bij buurthuis De Bonte Kraai met een inspirerende spreker vooraf en dan een line-up van zo’n 10 koplopers die elk een paar minuten hebben voor hun vraag en dan ruimte voor antwoord.  En een wrap up, met opsomming van open eindjes…om op te lossen!

Alle aanvragers en alle bestaande en nieuwe koplopers zijn welkom op deze bijeenkomsten van 02025, het online en een offline gemeenschap van ervaren koplopers en een enorm netwerk van helpende organisaties.

In het kader van het Energiekoplopers Fonds zullen een paar koplopers uitleggen wat zij met het geld (en het netwerk en de kennis) gaan doen of al deden. De aanvragers van €2500 presenteren op een van de bijeenkomsten op 6 april of 1 juni 2023 de voortgang van hun initiatief.

Kosten

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *